nosaltres-fentestudi

Fent Estudi Coop. V. som una cooperativa valenciana integrada per arquitectes, urbanistes i tècniques en participació, fundada per Eva Raga i Domingo, Isabel González Galindo i Francisco Azorín Chico en 2016. Realitzem estudis i intervencions en el territori amb la participació activa de la ciutadania i l’aprofitament dels recursos locals, amb l’objectiu de generar entorns urbans i arquitectònics més justos i inclusius.

Treballem en processos que tracten d’establir relacions de benefici mutu entre les persones i l’entorn construït, entenent que la participació dels agents involucrats en cada iniciativa és indispensable per a adquirir un coneixement integral de la realitat i oferir un resultat que s’ajuste al màxim a les necessitats del territori i la població que l’habita. En els últims anys ens hem especialitzat en processos d’innovació urbana i social, així com en el desenvolupament de metodologies que impliquen diversos àmbits de coneixement i disciplines tractant d’aproximar-nos des de noves mirades a l’anàlisi i intervenció sobre els diferents contextos.

Eva Raga i Domingo. Catarroja, 1981. Arquitecta per l’ETSAV de la UPV en 2008. Especialista en instruments de planejament, hàbitat i revitalització d’assentaments humans en entorns desfavorits (UPM-2012).

M’apassionen les relacions humanes i m’encanta ser part de processos creatius que milloren la vida de les persones i ens ajuden a ser més qui som. M’agrada barrejar idees i disciplines, saber de tot un poc i no ser especialista en res.
I tot, amb cura i tranquil·litat per a poder assaborir-ho.

Isabel González Galindo. Barcelona, 1982. Arquitecta per l’ETSAV de la UPV en 2007. Diploma d’Estudis Avançats (DEA) del Departament de Projectes Arquitectònics de la UPV. Postgrau en Metodologies participatives en l’àmbit rural i la gestió del territori (UCM CIMS-2014).

Gaudisc del contacte amb gent diversa i del treball en equip als projectes que combinen distintes disciplines i sabers. M’apassionen les històries, als llibres i a la gran pantalla.

Fran Azorín Chico. Caudete, 1982. Arquitecte i urbanista per l’ETSAV de la UPV en 2008. Postgrau en Metodologies participatives en l’àmbit rural i la gestió del territori (UCM CIMS-2014). Màster en sistemes d’informació geogràfica aplicats a l’ordenació del territori, l’urbanisme i el paisatge (UPV-2021).

Dins de Fent Estudi gaudisc plantejant noves idees i projectes vinculats a la innovació social i urbana, que responguen a les necessitats i recursos de l’entorn. Quan no treballe, participe en moviments socials, procure arrelar-me a la mar o la muntanya i m’apassione per tot allò creatiu que naix dels humans.

Al llarg d’aquests anys hem tingut la sort de poder col·laborar amb persones que han aportat el seu saber i la seua energia a Fent Estudi Coop. V. Gràcies per tot el compartit!

Míriam Rodríguez, dinamització comunitària.
Octubre 2021 – Actualitat

Christel Centelles, arquitecta.
Novembre 2020 – Novembre 2021

Paula Server, arquitecta.
Març 2020 – Juliol 2020

Scheherezade Chulvi, abogada i historiadora.
Octubre 2017 – Gener 2018

JULA1809249692-SOLO1-EVER-027-NB-1-scaled

Joana Colom, arquitecta.
Octubre 2021 – 2020